Oversigt over funktioner

Dit Stereo Bluetooth® Headset SBH80 er udviklet til at gøre livet nemmere for dig, når du er på farten. Du kan bruge det sammen med en Android™-enhed, for eksempel en telefon eller tablet, eller med en Bluetooth®-kompatibel enhed, for eksempel en telefon, der ikke er en Android, en computer eller en musikafspiller. Når headsettet parres med en kompatibel enhed, kan du bruge det til at styre indgående og udgående telefonopkald eller lytte til musik.