Nulstilling af håndsættet

Nulstil håndsættet, hvis det fungerer uventet. Alle oplysninger om parrede enheder slettes, når du nulstiller håndsættet.

Sådan nulstiller du håndsættet

1. Kontrollér, at håndsættet er slukket.
    2. Tryk på tænd/sluk-tasten Icn sony key power on off , og hold den nede, indtil Icn sony factory reset vises på displayet.
    3. Tryk på Icn sony key forward eller Icn sony key rewind for at vælge Icn sony checkmark , og tryk derefter på Icn sony key play pause .

Note

Du kan også få adgang til nulstilling til fabriksindstillingerne ved at vælge Icn sony acc menu settings .