Oversigt over funktioner

Dit Bluetooth®-stereohåndsæt SBH52 er udviklet til at gøre livet nemmere for dig, når du er på farten. Du kan bruge det sammen med en Android™-enhed, for eksempel en telefon eller tablet, eller med enhed, der ikke er Android, men som understøtter Bluetooth®, for eksempel en telefon, en computer eller en musikafspiller. Når Bluetooth®-håndsættet parres med en kompatibel enhed, kan du bruge det til at udføre nogle af eller alle disse handlinger:

• håndtere indgående opkald, for eksempel besvare eller afvise et indgående opkald
  • streame musik fra en musikenhed
  • foretage et opkald direkte fra Bluetooth®-håndsættets opkaldslog*
  • vise hændelsesbeskeder, for eksempel SMS'er, e-mails, påmindelser om kalenderhændelser og opdateringer fra sociale netværkstjenester*
  • få hændelsesbeskeder læst højt*
  • udføre andre grundlæggende opgaver, for eksempel angive tidspunkt.

Du kan også bruge Bluetooth®-håndsættet som en separat FM-radio, når det er sluttet til et par høretelefoner med ledning, der fungerer som antenne.

* Disse funktioner fungerer kun, hvis du bruger en Android™-enhed, der understøtter den pågældende funktion, for eksempel håndtering af opkald og SMS'er. Applikationerne til Smart Connect og Bluetooth®-stereohåndsæt SBH52 skal desuden være installeret på Android™-enheden.