Brug af headsettet til at afspille musik

Du kan afspille musik fra din telefon eller en anden Bluetooth™-kompatibel enhed ved hjælp af dit headset. Du kan også lytte til den separate radio direkte i headsettet. Før du starter, skal du vælge en musikkilde.

Sådan afspiller du musik fra en anden enhed

1. Kontrollér, at programmet til musikafspilleren er åbnet på den anden enhed.
    2. Slå headsettet til.
    3. Tryk på tasten Menu Key live for at åbne menuen.
    4. Tryk på tasten Næste Key fast forward eller tasten Forrige Key rewind for at vælge Icn music mode .
    5. Tryk på tasten Afspil Key play pause for at afspille det aktuelle nummer.

Sådan skifter du mellem numre

• Tryk på tasten Næste Key fast forward eller tasten Forrige Key rewind .

Sådan spoler du hurtigt frem eller tilbage i et musiknummer

• Tryk på og hold tasten Næste Key fast forward eller tasten Forrige Key rewind nede for at spole hurtigt frem eller tilbage, indtil du når til det ønskede sted.

Sådan lytter du til FM-radio

1. Slå headsettet til.
    2. Tryk på tasten Menu Key live for at åbne menuen.
    3. Tryk på tasten Næste Key fast forward eller tasten Forrige Key rewind for at vælge Icn fm radio .
    4. Tryk på tasten Afspil Key play pause .

Sådan søger du efter en radiokanal

• Når du lytter til FM-radio, skal du trykke på og holde tasten Næste Key fast forward eller tasten Forrige Key rewind nede.

Sådan ændrer du radiofrekvensen manuelt

• Når du lytter til FM-radio, kan du trykke på tasten Næste Key fast forward eller tasten Forrige Key rewind for at flytte op eller ned i spring på 100 kHz.