Brug af headsettet til at håndtere telefonopkald

Arrow left Oversigt over support til Bluetooth®-stereohovedsæt SBH50

Brug headsettet til at håndtere indgående opkald, for eksempel til at besvare eller afvise et opkald. Telefonnummeret på den person, der ringer, vises på headsettets display.

Hvis du bruger headsettet med en Android™-enhed, vises navnet på den kontakt, der er sammenkædet med opkaldet på headsettets display, sammen med telefonnummeret. Du kan også bruge headsettets opkaldslog til at foretage opkald.

Forbedring af lydkvaliteten

Stereo Bluetooth™-headset SBH50 understøtter HD Voice, som forbedrer lydkvaliteten under stemmeopkald. Funktionen er tilgængelig i applikationen til Stereo Bluetooth™ Headset SBH50 på din Android-enhed. Netværksoperatøren skal også understøtte HD Voice, før funktionen fungerer.

Sådan aktiverer du HD Voice-funktionen

• I applikationen til Stereo Bluetooth™ Headset SBH50 skal du tappe på Håndtering af opkald og markere afkrydsningsfeltet HD Voice.

Sådan besvarer du et opkald med headsettet

• Når du hører et signal for et indgående opkald, skal du trykke på tasten Handling Lance icon call.

Sådan foretager du et opkald fra headsettets opkaldslog

1. Tryk på en vilkårlig tast på headsettets display, og tryk på og hold derefter Handlingstasten Lance icon call nede for at åbne opkaldsloggen.
    2. Tryk på tasten Næste Key fast forward eller på tasten Forrige Key rewind for at vælge den kontakt eller det nummer, du vil ringe op til, og tryk derefter på Valgtasten Key play pause for at ringe op.

Note

Du skal have appen til Stereo Bluetooth™-headset SBH50 installeret for at kunne få adgang til opkaldsloggen direkte fra headsettet.

Tip

Hvis du vil have en bedre lydkvalitet under opkald, kan du prøve at bruge HD Voice-funktionen, som aktiveres fra appen til Stereo Bluetooth™-headset SBH50.

Sådan afslutter du et opkald

• Tryk på Handlingstasten Lance icon call under et igangværende opkald.

Sådan afviser du et opkald

• Når du hører et signal for et indgående opkald, skal du trykke på Handlingstasten Lance icon call og holde den nede.

Sådan besvarer du opkald nummer to

• Når du, under et igangværende opkald, hører et signal for et indgående opkald, skal du trykke på Handlingstasten Lance icon call. Det igangværende opkald parkeres.

Tip

Du kan også trykke på tasten Næste Key fast forward eller tasten Forrige Key rewind for at skifte til et andet opkald og parkere det igangværende opkald.

Sådan afviser du et andet opkald

• Når du under et igangværende opkald hører et signal for et indgående opkald, skal du trykke på Handlingtasten Lance icon call og holde den nede.

Sådan afbryder du mikrofonen under et opkald

• Tryk på Valgtasten Key play pause, og hold den nede.