Brug af tekst til tale-funktionen

Arrow left Oversigt over support til Bluetooth®-stereohovedsæt SBH50

Når beskeder modtages på din Android™-enhed, kan du vælge at få de tilhørende hændelsesoplysninger læst op i headsettet. Du kan f.eks. lytte til e-mails, SMS'er eller kalenderpåmindelser. Hvis hændelsesoplysningerne indeholder tekst, vises denne tekst på headsettet, samtidig med at teksten læses op. Du skal slå tekst til tale-funktionen til ved hjælp af programmet til Smart Connect, før du kan bruge den.

Note

Den enhed, du har parret med headsettet, skal understøttet tekst til tale-funktionen. Tekst til tale-funktionen understøtter ikke alle sprog.

Sådan slår du tekst til tale-funktionen til

1. Find og tap på Smart Connect > Stereo Bluetooth™-headset SBH50 > Indstillinger > Tekst til tale på hovedprogrammenuen på Android™-enheden.
    2. Markér afkrydsningsfeltet Tekst til tale.

Sådan vælger du et sprog til tekst til tale-funktionen

1. Find og tap på Smart Connect > Stereo Bluetooth™-headset SBH50 > Indstillinger > Tekst til tale på hovedprogrammenuen på Android™-enheden.
    2. Tap på Sprog, og vælg derefter en indstilling.