Sony SBH50

Arrow left Oversigt over support til Bluetooth®-stereohovedsæt SBH50

Sony SBH50

Errorimage

Inden du tager enheden i brug, beder vi dig læse folderen Vigtige oplysninger, der leveres separat.

Denne brugervejledning er udgivet af Sony Mobile Communications AB eller et datterselskab uden nogen form for garanti. Sony Mobile Communications AB forbeholder sig ret til uden forudgående varsel at foretage forbedringer og ændringer i denne brugervejledning som følge af typografiske fejl, unøjagtigheder i de aktuelle oplysninger eller forbedringer af applikationer og/eller udstyr. Eventuelle ændringer vil dog blive medtaget i nye udgaver af denne brugervejledning.

Alle rettigheder forbeholdes.

©Sony Mobile Communications AB, 2013

Udgivelsesnummer: 1275-7012.2

Interoperabilitet og kompatibilitet mellem Bluetooth™-enheder varierer. Enheden understøtter almindeligvis produkter efter Bluetooth-specifikationerne 1.2 eller nyere og profilerne Headset eller Handsfree (håndfrit).

Sony er et varemærke eller et registreret varemærke tilhørende Sony Corporation. Bluetooth er et varemærke tilhørende Bluetooth (SIG) Inc. og anvendes under licens. Alle andre mærker tilhører deres respektive ejere. Alle rettigheder forbeholdes.

Alle produkt- og virksomhedsnavne, der er nævnt heri, kan være varemærker eller registrerede varemærker tilhørende deres respektive ejere. Alle rettigheder, der ikke udtrykkeligt er angivet heri, forbeholdes. Alle andre varemærker tilhører deres respektive ejere.

Du kan finde flere oplysninger på www.sonymobile.com.

Alle illustrationer er udelukkende medtaget som eksempler og er muligvis ikke en nøjagtig gengivelse af det faktiske tilbehør.