Nulstilling af headsettet

Arrow left Oversigt over support til Bluetooth®-stereohovedsæt SBH50

Nulstil headsettet, hvis det fungerer uventet. Ved nulstilling af headsettet fjernes alle oplysninger om tilsluttede enheder.

Sådan nulstiller du headsettet

1. Kontrollér, at headsettet er slået fra.
    2. Tryk på og hold tænd/sluk-tasten Key power on off nede, indtil ikonet for nulstilling til fabriksindstillingerne Icn collins factory reset vises på headsettets display.
    3. Tryk på tasten Næste Key fast forward eller tasten Forrige Key rewind for at vælge Icn lance checkmark . Tryk derefter på Valgtasten Key play pause .

Note

Du kan også få adgang til nulstilling til fabriksindstillingerne ved at vælge Icn lance menu settings .