Forberedelse af brug af headsettet med en Android™-enhed

Arrow left Oversigt over support til Bluetooth®-stereohovedsæt SBH50

Du skal gøre følgende, før du kan begynde at bruge headsettet med en Android™-enhed:

• Installér programmet til Smart Connect på Android™-enheden.
    • Par headsettet med Android™-enheden manuelt (ved hjælp af Bluetooth™) eller automatisk (ved hjælp af NFC).
    • Installér programmet til Stereo Bluetooth™ Headset SBH50 på Android™-enheden.
    • Installér ekstra programmer fra Google Play™ på Android™-enheden for at optimere headsettets funktionalitet.

Sådan installerer du programmet til Smart Connect på en Android™-enhed

1. Find og tap på Play Store på hovedprogrammenuen på Android™-enheden for at åbne Google Play™-programmet.
    2. Tap på søgeikonet i øverste højre hjørne, og skriv "Smart Connect" i søgefeltet. Tap derefter på søgeikonet igen.
    3. Tap på Smart Connect.
    4. Tap på Hent, og tap derefter på Acceptér, og hent.
    5. Følg instruktionerne på skærmen på Android™-enheden for at installere programmet.

Note

Du kan kun installere programmet til Smart Connect på en Android™-enhed, for eksempel en telefon eller tablet.

Sådan parrer du manuelt headsettet med en Android™-enhed

1. Android™-enhed: Kontrollér, at Bluetooth™-funktionen er slået til.
    2. Slå headsettet fra.
    3. Headset: Tryk på og hold tænd/sluk-tasten Key power on off nede, indtil Bluetooth™-ikonet Icn bluetoooth vises.
    4. Android™-enhed: Scan efter Bluetooth™-enheder, og vælg derefter Stereo Bluetooth™ Headset SBH50 på listen over tilgængelige enheder.
    5. Android™-enhed: Følg instruktionerne om parring, der vises på skærmen.

Sådan parrer du automatisk headsettet med en Android™-enhed

Ill collins pair nfc

1. Android™-enhed: Kontrollér, at NFC-funktionen er slået til, og at skærmen er aktiv og låst op.
    2. Anbring Android™-enheden over headsettet, så NFC-registreringsområdet på hver enhed rører hinanden.
    3. Android™-enhed: Følg de viste instruktioner om parring.

Note

Den anvendte enhed i denne illustration er udelukkende medtaget som eksempel og er muligvis ikke en nøjagtig gengivelse af den faktiske enhed.

Tip

Du kan endda parre headsettet med en kompatibel enhed ved hjælp af NFC, når headsettet er slået fra.

Sådan installerer du programmet til Stereo Bluetooth™ Headset SBH50

1. Kontrollér, at programmet til Smart Connect er installeret på Android™-enheden.
    2. Par headsettet med Android™-enheden.
    3. Følg instruktionerne på skærmen på Android™-enheden for at installere programmet til Stereo Bluetooth™ Headset SBH50.

Sådan henter og installerer du nye programmer til dit headset

1. Find og tap på Smart Connect > Stereo Bluetooth™-headset SBH50 > Nye hændelser på hovedprogrammenuen på Android™-enheden.
    2. Tap på Søg efter apps, eller tap på et programnavn under MINE APPS.
    3. Følg instruktionerne på skærmen på Android™-enheden for at hente og installere det valgte program.