Brug af headsettet med to enheder på samme tid

Headsettet har to forskellige forbindelsestilstande: multipunkttilstand og enkeltpunkttilstand. Med multipunkttilstand kan du administrere to forbindelser på samme tid. Du kan for eksempel håndtere opkald fra én enhed og modtage sms'er fra en anden. Du skal manuelt skifte til multipunkttilstand, når du har parret headsettet med enhed nummer to. Hvis du stopper med at bruge en af de to enheder, skal du manuelt skifte til enkeltpunkttilstand.

Headsettet kan huske begge parrede enheder. Du kan nemt oprette forbindelse til tidligere parrede enheder igen ved at skifte tilbage til multipunkttilstand fra enkeltpunkttilstand. En tidligere parret enhed registreres derefter automatisk.

Hvis headsettet er parret med to Android™-enheder, skal du vælge den ene som den primære enhed for at kunne se hændelsesbeskeder og håndtere opkald på headsettet.

Note

Du kan maksimalt oprette forbindelse til to enheder i multipunkttilstand. Hvis du parrer headsettet med en tredje enhed, afbrydes forbindelsen til den første enhed.

Sådan parrer du manuelt headsettet med enhed nummer to

• Når du har parret den første enhed med dit headset manuelt, skal du benytte den fremgangsmåde, der beskriver, hvordan du parrer headsettet med enhed nummer to manuelt.

Sådan parrer du automatisk headsettet med enhed nummer to

• Når du har parret den første enhed med dit headset automatisk, skal du benytte den fremgangsmåde, der beskriver, hvordan du automatisk parrer headsettet med enhed nummer to.

Sådan skifter du mellem multipunkttilstand og enkeltpunkttilstand

1. Kontrollér, at headsettet er sluttet til to Bluetooth™-kompatible enheder.
    2. Tryk på tasten Menu Key live for at åbne menuen.
    3. Tryk på tasten Næste Key fast forward eller tasten Forrige Key rewind for at vælge Icn lance menu settings, og tryk derefter på Valgtasten Icn lance checkmark.
    4. Tryk på tasten Næste Key fast forward eller tasten Forrige Key rewind for at vælge Icn collins multipoint, og tryk derefter på Valgtasten Icn lance checkmark.
    5. Tryk på tasten Næste Key fast forward eller tasten Forrige Key rewind for at vælge en indstilling, og tryk derefter på Valgtasten Icn lance checkmark.

Sådan vælger du en enhed som den primære enhed

1. Tryk på tasten Menu Key live for at åbne menuen.
    2. Tryk på tasten Næste Key fast forward eller tasten Forrige Key rewind for at vælge Icn lance menu settings, og tryk derefter på Valgtasten Icn lance checkmark.
    3. Tryk på tasten Næste Key fast forward eller tasten Forrige Key rewind for at vælge Icn collins multipoint, og tryk derefter på Valgtasten Icn lance checkmark.
    4. Tryk på tasten Næste Key fast forward eller tasten Forrige Key rewind for at fremhæve ikonet for den enhed, du vil angive som den primære enhed. Tryk derefter på Valgtasten Icn lance checkmark.