Menuindstillinger

Arrow left Oversigt over support til Bluetooth®-stereohovedsæt SBH50
    Icn collins menu

Følgende menuindstillinger er tilgængelige på headsettet:

Icn lance menu settings Indstillinger for redigering
    Icn collins events Visning af nye hændelser
    Icn music mode Afspilning af musik fra en kompatibel enhed
    Icn collins calllog Visning af opkaldsloggen
    Icn fm radio Afspilning af FM-radioen

Note

Ikonet for nye hændelser og ikonet for opkaldsloggen vises kun, når headsettet er parret og forbundet med en Android™-enhed med programmet til Stereo Bluetooth™ Headset SBH50 installeret.

Sådan åbner du menuen

• Tryk på en vilkårlig tast på headsettets display, og tryk derefter på tasten Menu Key live.

Sådan åbner du menuen

1. Når du har åbnes headset-menuen: Tryk på tasten Næste Key fast forward eller tasten Forrige Key rewind for at navigere til de andre menumuligheder.
    2. Tryk på Valgtasten Key play pause for at åbne den menumulighed, du har valgt, eller tryk på tasten Tilbage Key live for at gå ét trin tilbage.