Oversigt over funktioner

Arrow left Oversigt over support til Bluetooth®-stereohovedsæt SBH50

Dit Stereo Bluetooth™-headset SBH50 er udviklet til at gøre livet nemmere for dig, når du er på farten. Du kan bruge det sammen med en Android™-enhed, for eksempel en telefon eller tablet, eller med en Bluetooth™-kompatibel enhed, for eksempel en telefon, der ikke er Android, en computer eller en musikafspiller. Når headsettet parres med en kompatibel enhed, kan du bruge det til at udføre nogle af eller alle disse handlinger:

• håndtere indgående opkald, for eksempel besvare eller afvise et indgående opkald
    • streame musik fra en musikenhed
    • foretage et opkald direkte fra headsettets opkaldslog*
    • vise hændelsesbeskeder, for eksempel SMS'er, e-mails, påmindelser om kalenderhændelser og opdateringer fra sociale netværkstjenester*
    • få hændelsesbeskeder læst højt*
    • udføre andre grundlæggende opgaver, for eksempel angive tidspunkt.

Du kan også bruge headsettet som en separat FM-radio.

* Disse funktioner fungerer kun, hvis du bruger en Android™-enhed, der understøtter den pågældende funktion, for eksempel håndtering af opkald og SMS'er. Programmerne til Smart Connect og Stereo Bluetooth™-headset SBH50 skal desuden være installeret på Android™-enheden.