Brug af headsettet til at se hændelsesbeskeder

Arrow left Oversigt over support til Bluetooth®-stereohovedsæt SBH50
    Du kan modtage følgende typer beskeder fra en parret Android™-enhed i headsettets display:
    • SMS'er
    • E-mail
    • Påmindelser om kalenderhændelser
    • Opdateringer fra sociale netværkstjenester, for eksempel Facebook™ og Twitter™.

Note

Du skal først installere det relevante program til SMS'er, e-mail, kalender og sociale netværk til dit headset på Android™-enheden, før ovenstående funktionalitet kan fungere. Du kan finde flere oplysninger i Sådan henter og installerer du nye programmer til dit headset.

Sådan ser du hændelsesbeskeder på headsettet

• Tryk på Valgtasten Key play pause , når der modtages en besked.