Opladning af batteriet

Arrow left Oversigt over support til Bluetooth®-stereohovedsæt SBH50

Inden du bruger Stereo Bluetooth™ Headset SBH50 første gang, skal du oplade headsettet i ca. 2,5 time. Det anbefales at anvende en Sony-oplader.

Sådan oplader du headsettet

Charging the headset

1. Sæt den ene ende af USB-kablet i opladeren eller i USB-porten på en computer.
    2. Sæt den anden ende af kablet i mikro-USB-porten på din Stereo Bluetooth™ Headset SBH50-enhed.