Uventet adfærd

Arrow left Oversigt over support til Bluetooth®-stereohovedsæt SBH50
    • Nulstil headsettet.

Mere

Sådan nulstiller du headsettet
      1. Kontrollér, at headsettet er slukket.
      2. Tryk på tænd/sluk-tasten, og hold den nede,Tænd/sluk-tasten på Sonys Bluetooth™-stereoheadset, indtil ikonet for nulstilling til fabriksindstillingerIkonet for nulstilling til fabriksindstillinger på Sony Bluetooth™-stereoheadset vises i headsettets display.
      3. Tryk på tasten NæsteTasten Frem på Sonys Bluetooth™-stereoheadset eller tasten ForrigeTasten Tilbage på Sonys Bluetooth™-stereoheadset for at vælge Ikonet med flueben på Sony Bluetooth™-stereoheadset, og tryk derefter på tasten Vælg.Tasten Afspil på Sonys Bluetooth™-stereoheadset.

Bemærk! Du kan også få adgang til nulstilling til fabriksindstillinger ved at vælge Ikonet for indstillinger på Sony Bluetooth™-stereoheadset.