Der er ingen forbindelse mellem headsettet og en anden enhed

Arrow left Oversigt over support til Bluetooth®-stereohovedsæt SBH50
    • Kontrollér, at headsettet er opladt og inden for dækningsområdet for den enhed, du vil oprette forbindelse til. Det anbefales, at der er maks. 10 meter og ingen faste objekter mellem enhederne.

• Kontrollér enhedens Bluetooth™-indstillinger, og nulstil enheden, hvis det er nødvendigt. Par headsettet med enheden igen.