account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
    Hjælp os med at forbedre vores websted
    Besvar et par hurtige spørgsmål for at evaluere dit besøg.

    Jeg kan ikke besvare opkald nummer to

    • Kontrollér, at din opkaldsenhed understøtter Bluetooth™-headsetprofilen.

    • Kontrollér, at den korrekte opkaldsenhed er valgt.

      Var disse oplysninger nyttige for dig?
      Ja Nej
      Dit input er værdifuldt!
      Hvorfor var disse oplysninger ikke nyttige for dig?
      Send
      Tak for dit input!
      Close Luk
      Find dit produkt
      FindCreated with Sketch.
      På din Xperia™-enhed skal du gå til Indstillinger > Om telefon/tablet > Modelnummer
      FindCreated with Sketch.
      På din Xperia™-enhed skal du gå til Indstillinger > Om telefon/tablet > Modelnummer