account arrowhead-down arrowhead-up cart mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right

Hjælp os med at forbedre vores websted

Besvar et par hurtige spørgsmål for at evaluere dit besøg.

Reparer din Xperia™-enhed

Ulykker sker, men vi kan hjælpe dig. Mange reparationsproblemer er relateret til software og kan løses, uden at du skal indsende din enhed. Prøv disse simple trin.

Prøv dette først

Genstart

Sluk din Xperia™-enhed. Tænd den så igen.

Opdater

På din Xperia™-enhed skal du søge efter og tappe på Indstillinger > Om telefon/tablet > Softwareopdatering. Følg derefter vejledningen på skærmen.

Nulstil

På din Xperia™-enhed skal du søge efter og tappe på Indstillinger > Sikkerhedskopiér og nulstil > Gendannelse af fabriksdata. Følg derefter vejledningen på skærmen.
    Husk at tage backup af dine data, før du nulstiller din enhed.

Har du stadig brug for hjælp?

Vi er kede af at høre, at din Xperia™-enhed ikke virker, som den skal. Men bare rolig. Reparationsprocessen er nem og hurtig, og vores ekspertteams af Sony-reparationsteknikere tilbyder den bedst mulige hjælp.

Kontakt os
    Luk