Sony Mobile-support – Genbrug account arrowhead-down arrowhead-up cart mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
    Hjælp os med at forbedre vores websted
    Besvar et par hurtige spørgsmål for at evaluere dit besøg.

Gør en forskel – send enheden til genbrug

Din gamle enhed indeholder værdifulde ressourcer, der kan indsamles og genbruges. Derved beskytter vi miljøet og sparer på energien og ressourcerne. Få mere at vide om dine lokale genbrugsmuligheder på vores sider om bæredygtighed.