Sony UCH12

Arrow left Oversigt over support til Lynoplader UCH12

Inden du tager enheden i brug, bedes du læse folderen Vigtige oplysninger, der leveres separat.

Denne brugervejledning er udgivet af Sony Mobile Communications Inc. eller et af dets datterselskaber uden garanti. Sony Mobile Communications Inc. forbeholder sig ret til uden forudgående varsel at foretage forbedringer og ændringer af denne brugervejledning som følge af typografiske fejl, unøjagtigheder i de aktuelle oplysninger eller forbedringer af programmer og/eller udstyr. Eventuelle ændringer vil dog blive inkluderet i nye udgaver af denne brugervejledning.

Alle rettigheder forbeholdes.

©2016 Sony Mobile Communications Inc.

4-12-3 Higashi-Shinagawa, Shinagawa-ku, Tokyo, 140-0002 Japan

Sony Belgium, bijkantoor van Sony Europe Limited, Da Vincilaan 7-D1, 1935 Zaventem, Belgien

Sony er et varemærke eller et registreret varemærke tilhørende Sony Corporation.

Qualcomm® Quick Charge™ er et produkt tilhørende Qualcomm Technologies, Inc. Qualcomm er et varemærke tilhørende Qualcomm Incorporated, registreret i USA og andre lande. Qualcomm Quick Charge er et varemærke tilhørende Qualcomm Incorporated. Alle Qualcomm Incorporated-varemærker bruges med tilladelse.

Pump Express og Pump Express Plus er varemærker tilhørende MediaTek Inc.

Alle produkt- og virksomhedsnavne, der er nævnt heri, er varemærker eller registrerede varemærker tilhørende deres respektive ejere. Der tages forbehold for alle rettigheder, der ikke udtrykkeligt er angivet heri. Alle andre varemærker tilhører deres respektive ejere.

Du kan finde flere oplysninger på www.sonymobile.com.

Alle illustrationer er udelukkende medtaget som eksempler og er muligvis ikke en nøjagtig gengivelse af det faktiske tilbehør.