Enkel opladning

Arrow left Oversigt over support til Lynoplader UCH12

Lynoplader UCH12 reducerer opladetiden for Xperia™-enheder, der understøtter Qualcomm® Quick Charge™ 3.0 standard og MediaTek Pump Express+™ 2.0. Ved hjælp af Lynoplader kan du hurtigt oplade en Xperia™-smartphone eller en Xperia™-tablet.

Når du oplader en enhed vha. Lynoplader UCH12, skal du altid bruge det UCB11-kabel, der fulgte med opladeren, da du købte den.

Oversigt over Quick Charger

1 Oplader
    2 UCB11-mikro-USB-kabel

Driftstemperatur

5 °C til 35 °C