Opladning

Arrow left Oversigt over support til Lynoplader UCH12

Sådan oplader du enheden vha. Lynoplader

Quick Charger-tilslutningskabel

1. Sæt mikro-USB-stikket ind i USB-porten på din enhed.
    2. Sæt det større USB-stik i den anden ende af kablet ind i opladeren.
    3. Sæt opladeren i en stikkontakt. Nu begynder opladningen af enhedens batteri.
    4. Når enheden er fuldt opladet, skal du tage stikket ud af stikkontakten og tage kablet ud af enheden ved at trække det lige ud. Sørg for ikke at bøje stikket.

Hvis du ikke har adgang til en stikkontakt, kan du også bruge USB-kablet til at oplade din enhed fra en computer. Du skal bare sætte det større USB-stik i USB-porten på en computer i stedet for i opladeren. Bemærk, at med denne metode oplades enhedens batteri langsommere, end når du bruger en stikkontakt.