Sådan bruger du headsettet

Arrow left Oversigt over support til Stereoheadset med åbent øre STH40D

Når du skal bruge høretelefonerne første gang, skal du følge disse trin.

I visse tilfælde kan brugen af et headset distrahere dig eller medføre fare, f.eks. hvis du betjener en maskine eller kører i bil. Der kan i visse lande være begrænsninger for eller forbud ved brugen af headsets under sådanne omstændigheder.

Sådan bærer du headsettet

Sådan bruger du headsettet
    1. Hold hovedtelefonen (R) med venstre hånd.
    2. Træk forsigtigt højre øreflip nedad med højre hånd.
    3. Skub hovedtelefonen op fra under øret, og sæt ringstøtten i øret som vist på billedet.
    4. Anbring hovedtelefonen (L) på samme måde med den anden hånd.

Af sikkerhedsmæssige årsager skal du undgå at bruge dit headset til at håndtere opkald, når du kører. Med henblik på trafiksikkerheden anbefales det, at du ikke bruger dit headset, mens du går, løber eller cykler.

Sådan monterer du clipsen

Sådan monterer du clipsen på kablet.
    • Monter clipsen på kablet til headsettet under fjernbetjeningen. Anbring clipsen, så du kan tale ind i mikrofonen under håndfrie opkald, når headsettet er fastgjort på dit tøj.

Hvis du har brug for at justere clipsen, skal du fjerne clipsen og anbringe den på kablet til headsettet igen.

Brug clipsen, så dine høretelefoner og fjernbetjeningen ikke bevæger sig rundt. Derved bliver det mere behageligt at bære headsettet.

Sådan udskifter du den ringformede støtteenhed

Sådan udskifter du ringstøtten.
    1. Vælg den størrelse ringformet støtteenhed, der sidder godt og behageligt i dit øre.
    2. Hvis du vil fjerne den ringformede støtteenhed, skal du holde godt fast på høretelefonerne og skubbe den ringformede støtteenhed lige bagud.
    3. Når du vil montere den ringformede støtteenhed, skal du justere den udadbuede del af hovedtelefonerne med den indadbuede del af den ringformede støtteenhed.
    4. Når du monterer den, skal gummiet i den ringformede støtteenhed dække krogen A som vist på billedet. Vær forsigtig, så du ikke river den ringformede støtteenhed over.

Når du fjerner eller monterer den ringformede støtteenhed, skal du undgå at trække eller skubbe den hårdt ud eller at vride den, da det kan beskadige den ringformede støtteenhed eller rive den over. Når du monterer den ringformede støtteenhed, skal du kontrollere, at de højre/venstre mærker er justeret med mærkerne på hovedtelefonerne.

Vær god ved dit headset og din hud

Du kan beskytte din hud ved at rengøre dit headset jævnligt. Fjern den ringformede støtteenhed, og gnid den med en tør klud.

Hvis du begynder at opleve irritation af huden eller en allergisk reaktion, skal du stoppe med at bruge dit headset. Kontakt din læge, hvis symptomerne fortsætter.