account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
    Hjælp os med at forbedre vores websted
    Besvar et par hurtige spørgsmål for at evaluere dit besøg.

    Introduktion

    Arrow left Oversigt over support til Stereoheadset med åbent øre STH40D

    Open-ear-stereoheadset STH40D sørger for, at du har forbindelse til dine omgivelser, mens du lytter til musik eller taler i telefon. Du kan også bruge taleassistenten, når du har forbindelse til en kompatibel Android™- eller iOS-enhed.


    Var disse oplysninger nyttige for dig?
    Ja Nej
    Dit input er værdifuldt!
    Hvorfor var disse oplysninger ikke nyttige for dig?
    Send
    Tak for dit input!