Oversigt over hardware

Diagram, der viser nummereringen af hver enkelt del. På høretelefondelen, fra top til bund, 1 til 4. På venstre betjening, fra top til bund, 5 til 7. På højre betjening, fra top til bund, 8 til 13.
    1 Høretelefoner
    2 Ringformet støtteenhed Høretelefonerne leveres med ringformede støtteenheder i størrelse S, M og L.
    3 Driverenhed
    4 Lydkanal
    5 Volumentast + Tryk for at øge lydstyrken.
    6 Multifunktionstast

Tryk kortvarigt for at:

• besvare eller afslutte et opkald.
    • afspille det aktuelle musiknummer eller sætte det på pause.
    • Prøv at oprette forbindelse igen (kun for Bluetooth-forbindelse).

Hold nede i 1 sekund for at:

• afvise indgående opkald.
    • slå mikrofonen til eller fra under et opkald.
    • aktivere taleassistenten.

Tryk hurtigt to gange for at:

• skifte mellem opkald (kun for Bluetooth-forbindelse).
    • springe til næste musiknummer.

Tryk hurtigt tre gange for at:

• springe til forrige musiknummer.
    7 Volumentast - Tryk for at reducere lydstyrken.
    8 Port til oplader/USB-kabel Isæt et USB Type-C-kabel for at oplade batteriet.
    9 N-mærke Berør dette område med andre enheder for at bruge NFC.
    10 Mikrofon Foretag telefonopkald, eller brug taleassistent.
    11 LED-indikator

Hastigheden for, hvor hurtigt LED blinker, angiver status:

• Blinker gentagne gange to gange blåt, når den er i parringstilstand.
    • Blinker gentagne gange fire gange grønt, når der er indgående opkald.
    12 Til/fra-tast

Tryk kortvarigt for at:

• kontrollere batteriniveauet.

Hold nede i 2 sekunder for at:

• tænde og forsøge at genoprette forbindelsen.
    • slukke enheden.

Hold nede i 7 sekunder for at:

• tænde enheden og skifte til parringstilstand.

Hold nede i 10 sekund for at:

• udføre hardwarenulstilling af dit headset.
    13 Bluetooth-antenne