Anvendelse af fikseringerne

Arrow left Oversigt over support til Micro USB Charging Dock DK52

Micro USB-opladerstation leveres med tre fikseringer i forskellige størrelser. Alle fikseringerne passer til Micro USB-opladerstation og holder telefonen på plads, når du oplader den. Du skal vælge den fiksering, der passer til din telefon, før du placerer den i Micro USB-opladerstation.

Fiksering til USB-opladerstation

Fikseringstype

Understøttede enheder

52A

Xperia™ Z3+/Z3+ Dual/Z4

52B

Xperia™ Z4/M5/M5 Dual/C5 Ultra/C5 Ultra Dual/Z5/Z5 Dual/Z5 Premium/Z5 Premium Dual

Xperia™ Z3+/Z3+ Dual/Z4 med beskyttelsesetui

52C

Xperia™ Z5 Compact

Xperia™ Z4/M5/M5 Dual/C5 Ultra/C5 Ultra Dual/Z5/Z5 Dual/Z5 Premium/Z5 Premium Dual med beskyttelsesetui

Xperia™ Z3+/Z3+ Dual/Z4 med kraftigt beskyttelsesetui

Note

Nogle beskyttelsesetuier er muligvis ikke kompatible med fikseringerne.