Om Micro USB-opladerstation

Arrow left Oversigt over support til Micro USB Charging Dock DK52

Micro USB-opladerstation er et opladertilbehør til Xperia™-telefoner. Telefonen anbringes i en behagelig synsvinkel, så du nemt kan gennemse indhold, mens telefonen oplades.

Komponent til USB-opladerstation

1

Opladerstation

2

Fikseringer til at holde telefonen på plads

Note

Micro USB-opladerstation følger ikke med, når du køber en telefon eller oplader. Den skal købes separat. Fjern den beskyttende plastikfilm, før du tager tilbehøret i brug.