Installation af udvidelsesapplikationer

Vis alle emner

Ud over Smile Catcher-applikationen, der installeres automatisk med Smart Imaging-holder-applikationen, kan du installere andre udvidelsesapplikationer, der gør det muligt for dig at få mere ud af din Smart Imaging-holder. Du kan f.eks. installere Smart Camera-udvidelsesapplikationen og bruge et Smart Watch-tilbehør til at styre Smart Imaging-holderens bevægelser.

Sådan installerer du udvidelsesapplikationer

1. Android™-telefon: Åbn Smart Connect-applikationen, og vælg derefter Smart Imaging-holder på listen over enheder.
    2. Tap på Applikationer, og tap derefter på Søg efter applikationer.
    3. Følg instruktionerne på skærmen.