Opladning af dine enheder

Arrow left Oversigt over support til Dobbelt USB-biloplader AN430

Sådan oplader du en enhed vha. Biloplader

Tilslutningskabel til dobbelt USB-biloplader
    1. Sæt USB Type-C™-stikket i den enhed, som du vil oplade.
    2. Sæt USB Type-A-stikket i USB-porten på Biloplader.
    3. Sæt Biloplader-strømstikket i cigarettænderstikket i en bil. Beskedindikator lyser og forbliver tændt, når der er tilgængelig strøm.
    4. Hvis du vil oplade endnu en enhed, skal du sætte et USB-kabel i den ledige USB-port på Biloplader. Sæt den anden ende af kablet i den anden enhed.

Note

Hvis Biloplader skal fungere korrekt, skal den sættes helt ind i cigarettænderstikket og have fuld kontakt med anode- og katodeelektroderne.

Tip

I nogle biler skal bilen tændes, før strømmen bliver tilgængelig i cigarettænderen.