Enkel opladning

Arrow left Oversigt over support til Dobbelt USB-biloplader AN430

Du kan bruge Biloplader AN430 til at oplade to enheder på samme tid fra cigarettænderstikket i en bil. Du kan bruge det medfølgende USB Type-C™-kabel til at oplade en lang række Xperia™-enheder, Bluetooth®-headsets, tablets m.m. Du kan også slutte et USB-kabel til USB-porte på opladeren for at oplade andre kompatible enheder.

Oversigt over dobbelt USB-biloplader
    1 USB Type-C™-kabel
    2 USB-port
    3 USB-port
    4 Beskedindikator
    5 Strømstik