Sådan vælger du en fiksering til din telefon

Arrow left Oversigt over support til Magnetisk opladerstation DK48

Der medfølger fire fikseringer med forskellig bredde til din opladningsdock ved købet. Hver enkelt fiksering passer til opladningsdocken og holder telefonen på plads, når du oplader den. Du skal vælge den korrekte fiksering til din telefon, før du placerer den i opladningsdocken.

Ill sony 14acctk attachment mark

Fiksering markeret med "34A"

Passer til Xperia™ Z3 Compact uden et beskyttelsesetui

Fiksering markeret med "34B"

Passer til Xperia™ Z3 Compact med et beskyttelsesetui

Fiksering markeret med "45A"

Passer til Xperia™ Z3 uden et beskyttelsesetui

Fiksering markeret med "45B"

Passer til Xperia™ Z3 med et beskyttelsesetui

Note

Fikseringer markeret med "34B" eller "45B" er muligvis ikke kompatible med alle beskyttelsesetuier.