Sony DK48

Arrow left Oversigt over support til Magnetisk opladerstation DK48

Sony DK48

Inden du anvender enheden, bedes du læse folderen Vigtige oplysninger, der leveres separat.

Denne brugervejledning er udgivet af Sony Mobile Communications Inc. eller et af dets lokale datterselskaber uden nogen form for garanti. Sony Mobile Communications Inc. forbeholder sig ret til uden forudgående varsel at foretage forbedringer og ændringer af denne brugervejledning som følge af typografiske fejl, unøjagtigheder i de aktuelle oplysninger eller forbedringer af programmer og/eller udstyr. Eventuelle ændringer vil dog blive inkluderet i nye udgaver af denne brugervejledning.

Alle rettigheder forbeholdes.

© 2014 Sony Mobile Communications Inc.

Sony er et varemærke eller et registreret varemærke tilhørende Sony Corporation.

Alle produkt- og virksomhedsnavne, der er nævnt heri, er varemærker eller registrerede varemærker tilhørende deres respektive ejere. Der tages forbehold for alle rettigheder, der ikke udtrykkeligt er angivet heri. Alle andre varemærker tilhører deres respektive ejere.

Du kan finde flere oplysninger på www.sonymobile.com.

Alle illustrationer er udelukkende medtaget som eksempler og er muligvis ikke en nøjagtig gengivelse af det faktiske tilbehør.