account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
    Hjælp os med at forbedre vores websted
    Besvar et par hurtige spørgsmål for at evaluere dit besøg.

    Om den magnetiske opladningsdock

    Den magnetiske opladningsdock er en opladningsenhed, der er beregnet udelukkende til anvendelse med Xperia™ Z3 og Xperia™ Z3 Compact. Telefonen anbringes i en behagelig synsvinkel i opladningsdocken, så du nemt kan gennemse indhold, mens telefonen oplades.

    Magnetic Charging Dock overview

    1

    Opladningsdock

    2

    Fikseringer til at holde telefonen på plads

    Var disse oplysninger nyttige for dig?
    Ja Nej
    Dit input er værdifuldt!
    Hvorfor var disse oplysninger ikke nyttige for dig?
    Send
    Tak for dit input!
    Close Luk
    Find dit produkt
    Find
    På din Xperia™-enhed skal du gå til Indstillinger > Om telefon/tablet > Modelnummer
    Find
    På din Xperia™-enhed skal du gå til Indstillinger > Om telefon/tablet > Modelnummer