account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
    Hjælp os med at forbedre vores websted
    Besvar et par hurtige spørgsmål for at evaluere dit besøg.

    Kontakt os

    Vælg dit land

    Expand

    Telefonsupport er åben

    Mandag til fredag : 08:00 - 18:00

    Chatsupport er åben

    Mandag til fredag : 08:00 - 18:00

    Genstart

    Hvis du genstarter din Xperia, lukkes alle åbne apps, og hukommelsen renses. Apps kører hurtigere og lettere, og du har mere tilgængelig hukommelse. Sådan genstarter du din enhed tryk længe på til/fra-tasten. Tap på Genstart i den menu, der åbner.