Hvorfor viser min enhed værtsprogramikonet på displayet?

Hvorfor viser min enhed værtsprogramikonet Icn sony croft speaker install på displayet?

Smart Bluetooth® Speaker-programmet behøver en opdatering. Du skal installere den seneste version af Smart Bluetooth® Speaker-programmet fra Google play™ på din Android™-enhed.

For at installere den seneste version af Smart Bluetooth® Speaker-programmet

1. Android™-enhed: Åbn programmet Afspille lager.
    2. Tap på søgeikonet, søg så efter Smart Bluetooth Speaker-programmet.
    3. Når Smart Bluetooth® Speaker BSP60 fremkommer, tap på det. Smart Bluetooth® Speaker-programmet hentes.
    4. Start Smart Bluetooth® Speaker-programmet og følg de relevante instruktioner for at tilslutte din Android™-enhed.
    5. Højttaler: Træk strømkontakt til positionen PAIRING (PARRE) i 2 sekunder.
    6. Android™-enhed: Slå Bluetooth®-funktionen til, scan så efter Bluetooth®-enheder og vælg BSP60 i listen over tilgængelige enheder.
    7. Når først de to enheder er tilsluttet, er enheds-softwaren opdateret, hvis nødvendigt. Denne procedure kan tage nogle få minutter.
    8. Når enheds-softwaren er opdateret, vil der åbnes en installationsside for programmet, Stemmestyring. Følg instruktionerne på din Android-enhed for at installere den seneste version af stemmestyringsprogrammet til din Smart Bluetooth® Speaker.