Retningslinjer til brug med "Dans til musik"

Når handlingen "Dans til musik" er aktiveret, undgå at bruge BSP60 speaker i følgende omgivelser:

• Ujævne steder, eller ustabile steder der udsættes for vibrationer

• Glatte overflader

• Tykke tæpper

• Bløde overflader så som sengetøj

• Steder med jord, sand eller støv

• Våde steder med vand eller olie

• Udendørs

• Inde i biler

Note

For at undgå, at BSP60 speaker falder på gulvet fra højere liggende overflader eller på anden måde bliver beskadiget, når du bruger "Dans til musik", sørg for, at enheden har et frit tilgængeligt kvadratisk område på omkring 30 x 30 cm. BSP60 speaker går normalt tilbage til sin oprindelige placering efter, at programmet "Dans til musik" er afsluttet. Bemærk, at BSP60 speaker imidlertid ikke vil gå tilbage til sin oprindelige placering, hvis du udfører handlinger under programmet, der direkte bruger BSP60 speaker, fx hvis du stopper musikafspilningen ved at trykke på et af højttalerens dæksler. BSP60-enheden er ikke udstyret med en anti-faldesensor. Sørg også for, at der ikke er tilsluttet noget USB-kabel.

Ill sony croft space requirement