Uventet adfærd

• Batteriet kan være afladet. Hvis batteriet er afladet, skal du oplade Bluetooth®-fjernbetjeningen i et stykke tid, før den viser, at den er i gang med at oplade. Oplad batteriet i mindst 30 minutter og slå derefter Bluetooth®-fjernbetjeningen til.

• Kontrollér, at softwareversionen på Android™-enheden er Android™ 4.4 eller nyere.

• Kontrollér, at de nyeste Smart Connect- og BRH10-apps er installeret
      på Android™-enheden.

BRH10-appen kan ikke ses i menuen på Android™-enhedens programskærm, og den starter automatisk, når BRH10 tilsluttes
      Android™-enheden.

Mere

Sådan opdaterer du Smart Connect-appen på din Android™-enhed
      1. Gå til startskærmen og tap på Sony home apptray normal=2.
      2. Tap på Smart Connect, og tap derefter på Sony key and menu=1 > Appoplysninger.
      3. Tap på Sony key and menu=1 > Søg efter opdateringer.
      4. Hvis der findes en opdatering, skal du følge de instruktioner, der vises på skærmen.

Bemærk! Hvis du vil minimere dataomkostningerne, skal du sørge for, at Android™-enheden er tilsluttet et Wi-Fi®-netværk.

Sådan opdaterer du BRH10-appen på din Android™-enhed

1. Gå til startskærmen og tap på Sony home apptray normal=2.
      2. Tap på Play Butik.
      3. Find BRH10 på listen over installerede apps og tap på den.
      4. Hvis der findes en opdatering, skal du følge de instruktioner, der
        vises på skærmen.

Bemærk! Hvis du vil minimere dataomkostningerne, skal du sørge for, at Android™-enheden er tilsluttet et Wi-Fi®-netværk.

• Gennemtving nedlukning af Bluetooth®-fjernbetjeningen og genstart den.

Mere

Sådan gennemtvinger du nedlukning af Bluetooth®-fjernbetjeningen

• Tryk på tænd/sluk-knappen og hold den nede i mindst 15 sekunder.
    • Nulstil Bluetooth®-fjernbetjeningen til standardindstillingerne. Når Bluetooth®-fjernbetjeningen er blevet nulstillet, skal du oprette forbindelse mellem den og Android™-enheden igen.

Mere

Sådan nulstiller du Bluetooth®-fjernbetjeningen
      1. Kontrollér, at Bluetooth®-fjernbetjeningen er slået fra.
      2. Tryk på tænd/sluk-knappen og valgtasten på samme tid og hold dem nede i mindst 10 sekunder.