Sådan opretter du en Smart Connect-hændelse

1. Start Smart Connect-programmet. Hvis det er første gang, du åbner Smart Connect, skal du tappe på OK for at lukke introduktionsskærmen.
    2. Tap på Icn sonynew window holo dark.
    3. Giv hændelsen et navn, og tap derefter på Opret.
    4. Under HVORNÅR skal du enten angive tilbehøret eller et tidsinterval eller begge.
    5. Under GØR DETTE skal du tilføje, hvad der skal ske på telefonen.
    6. Under VED LUKNING skal du tilføje, hvad der skal ske, når du fjerner tilbehøret, eller når tidsintervallet afsluttes. Hvis begge disse betingelser er angivet, starter handlingen, enten når du fjerner tilbehøret, eller når tidsintervallet afsluttes.
    7. Tryk på Icn sony key and back for at gemme hændelsen.

Note

Hvis du vil tilføje Bluetooth®-tilbehør, skal du først parre det med telefonen.