Uventet funktionsmåde

Arrow left Oversigt over support til Bluetooth®-højttaler BSP10
    • Når BSP10-tilbehøret er tændt, skal du trykke på tænd/sluk-knappen og derefter tilslutte USB-opladningskablet til BSP10 og fjerne kablet igen næsten med det samme. Du mister ingen data som følge af denne fremgangsmåde til gendannelse/nulstilling.
    • Når BSP10-tilbehøret er tændt, skal du trykke opkaldstasten og holde den nede. BSP10 genstarter, og alle oplysninger om parring med andre enheder fjernes.