Forberedelse af anvendelse af tilbehøret med en Xperia™-enhed

Arrow left Oversigt over support til Bluetooth®-højttaler BSP10

Inden du kan anvende dit BSP10-tilbehør med en Xperia™-enhed, f.eks. afspille musik eller håndtere indgående opkald, skal du først parre de to enheder. Du kan parre BSP10-tilbehøret med en Xperia™-enhed enten ved hjælp af Bluetooth®- eller NFC-funktionen. Når enhederne er parret, opretter BSP10-tilbehøret automatisk forbindelse med Xperia™-enheden.

Sådan parrer du BSP10 med en Xperia™-enhed ved hjælp af NFC

Pairing with NFC function
    1. Xperia™-enhed: Kontrollér, at NFC-funktionen er slået til, og at skærmen er aktiv og låst op.
    2. BSP10: Tryk på og hold ned på tænd/sluk-knappen, indtil du hører et bip, og den blå beskedindikator blinker hurtigt.
    3. Placer Xperia™-enheden på en måde, så NFC-registreringsområdet på enhederne rører hinanden. Når BSP10-tilbehøret er parret med Xperia™-enheden, lyser beskedindikatoren blåt.

Sådan parrer du BSP10 med en Xperia™-enhed ved hjælp af Bluetooth®

1. Xperia™-enhed: Kontrollér, at Bluetooth®-funktionen er slået til.
    2. BSP10: Tryk på og hold ned på tænd/sluk-knappen, indtil du hører et bip, og den blå beskedindikator blinker hurtigt.
    3. Xperia™-enhed: Søg efter, og opret forbindelse til BSP10-tilbehøret. Når tilbehøret er parret med Xperia™-enheden, lyser beskedindikatoren blåt.

Sådan besvarer du indgående opkald med BSP10

1. Kontrollér, at der er oprettet forbindelse mellem BSP10-tilbehøret og en Xperia™-enhed, der understøtter opkaldshåndtering.
    2. Tryk på Icn sony 14csd answercall, når du modtager et opkald.

Note

Opkaldsfunktionen understøttes ikke i forbindelse med VoIP-opkald (Voice-over-Internet Protocol).

Sådan lytter du til musik med BSP10

1. Kontrollér, at der er oprettet forbindelse mellem BSP10-tilbehøret og en Xperia™-enhed.
    2. Afspil en lyd- eller videofil på Xperia™-enheden. Lyden afspilles automatisk via højttalerne på det parrede BSP10-tilbehør.