account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
    Hjælp os med at forbedre vores websted
    Besvar et par hurtige spørgsmål for at evaluere dit besøg.

    Status for beskedindikator

    Arrow left Oversigt over support til Bluetooth®-højttaler BSP10
    Blinker hurtigt Parringstilstand – BSP10-tilbehøret er klar til at blive parret med en Xperia™-enhed
    Lyser blåt BSP10-tilbehøret er parret med en Xperia™-enhed
    Lyser hvidt Standbytilstand – BSP10-tilbehøret er klar til at oprette forbindelse med en tidligere parret enhed

    Var disse oplysninger nyttige for dig?
    Ja Nej
    Dit input er værdifuldt!
    Hvorfor var disse oplysninger ikke nyttige for dig?
    Send
    Tak for dit input!