Der er ingen forbindelse mellem BSP10 og en Xperia™-enhed

• Kontrollér, at BSP10-tilbehøret er opladet og inden for rækkevidde af den enhed, du vil oprette forbindelse til. Den anbefalede maksimale afstand er 10 meter uden faste genstande imellem enhederne.
    • Deaktiver Bluetooth®-funktionen i den anden Xperia™-enhed, så alle forbindelser er afbrudt. Aktivér derefter Bluetooth®-funktionen igen, og prøv at parre BSP10-tilbehøret med Xperia™-enheden igen.