Metoder til afbrydelse af og oprettelse af forbindelse igen

Arrow left Oversigt over support til Bluetooth®-højttaler BSP10

Der er flere måder at afbryde eller oprette forbindelsen igen mellem Xperia™-enheden og BSP10-tilbehøret. Du kan kun have sluttet én Xperia™-enhed til dit tilbehør ad gangen. Hvis du vil parre og oprette forbindelse til en anden enhed, skal du først afbryde forbindelsen til den Xperia™-enhed, der er oprettet forbindelse til på det pågældende tidspunkt.

Sådan afbryder du forbindelsen mellem en parret Xperia™-enhed og BSP10

Foretag én af følgende handlinger:

• Fravælg BSP10 på listen over parrede Bluetooth®-enheder på Xperia™-enheden.
    • Anbring Xperia™-enheden over BSP10-tilbehøret, så NFC-registreringsområdet på enhederne rører hinanden. Tilbehøret skifter til parringstilstand, og forbindelsen til den aktuelt parrede Xperia™-enhed afbrydes.
    • Tryk kort på volumentast op og ned samtidigt på BSP10-tilbehøret. Tilbehøret skifter til parringstilstand, og forbindelsen til den aktuelt parrede Xperia™-enhed afbrydes.

Sådan opretter du forbindelse igen mellem en tidligere parret Xperia™-enhed og BSP10

Foretag én af følgende handlinger:

• Vælg BSP10 på listen over parrede Bluetooth®-enheder på Xperia™-enheden.
    • Anbring den tidligere parrede Xperia™-enhed over BSP10-tilbehøret, så NFC-registreringsområdet på enhederne berører hinanden. Tilbehøret skifter til parringstilstand, og forbindelsen til den tidligere parrede enhed oprettes igen automatisk.
    • Tryk kort på volumentast op og ned samtidigt på BSP10-tilbehøret. Tilbehøret skifter til parringstilstand, og forbindelsen til den tidligere parrede enhed oprettes igen automatisk.

Sådan afbryder du en eksisterende forbindelse og opretter forbindelse til en anden Xperia™-enhed

1. Afbryd forbindelsen mellem den aktuelt parrede Xperia™-enhed og BSP10-tilbehøret.
    2. Følg den relevante vejledning til at parre den anden Xperia™-enhed med BSP10-tilbehøret ved hjælp af enten NFC eller Bluetooth.