account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
    Pomozte nám vylepšit náš web
    Odpovězte na několik krátkých otázek a ohodnoťte svou návštěvu.

    Zálohování a synchronizace s účtem Google

    Data můžete zálohovat na server Google a synchronizovat je s účtem Google. V závislosti na typech obsahu lze zálohovat a synchronizovat několika způsoby. Pokud chcete přenášet data ze starého zařízení do nového, nastavte zálohu na starém zařízení a synchronizujte s účtem Google na novém zařízení. Tato metoda se doporučuje zejména v případě, že aktualizujete software zařízení na novější verzi systému Android.

    Nastavení účtu Google

    1. Ťukněte na Nastavení > Účty > Přidat účet a pak vyberte Google.
    2. Podle pokynů na obrazovce vytvořte účet nebo se přihlaste k účtu.

    Zálohování a synchronizace služby Gmail, kalendáře a kontaktů

    1. Ťukněte na Nastavení > Účty.
    2. Pokud ještě nemáte účet Google, ťukněte na Přidat účet.
    3. Ťuknutím na přepínač Automaticky synchronizovat data povolíte funkci. Gmail, kalendář a kontakty budou automaticky zálohovány.

    Poznámka

    Gmail, kalendář a kontakty můžete automaticky přenášet a synchronizovat po přihlášení k účtu Google, který slouží k synchronizaci dat na starém zařízení.

    Zálohování a synchronizace fotek a videí

    1. Najděte a ťukněte na (Ikona fotografie Google).
    2. Ťukněte na (ikona možností) a poté na nabídku nastavení.
    3. Ťukněte na nabídku zálohování a synchronizace.
    4. Ťuknutím na přepínač povolíte funkci. Vaše fotografie a videa budou automaticky zálohovány.

    Poznámka

    Fotografie a videa můžete automaticky synchronizovat po přihlášení k účtu Google, který slouží k synchronizaci dat na starém zařízení. Další informace o Google Photos naleznete na webu http://support.google.com.

    Zálohování a synchronizace aplikací, nastavení telefonu a historie volání

    1. Najděte a ťukněte na Nastavení > Systém > Rozšířená nastavení > Zálohovat.
    2. Ťuknutím na přepínač povolíte funkci. Data aplikací, nastavení zařízení a historie volání budou automaticky zálohovány.

    Poznámka

    Můžete také povolit zálohování z nabídky nastavení na disku Google. Můžete synchronizovat data aplikací, nastavení zařízení a historii volání automaticky, když se přihlásíte na účet Google používaný k synchronizaci dat na vašem starém zařízení. Při prvním zapnutí nového zařízení se přihlaste k účtu Google a postupujte podle pokynů na obrazovce.

    Ruční zálohování a synchronizace souborů

    1. Najděte a ťukněte na (ikona hudby) nebo (Ikona soubory).
    2. Ťukněte na soubory, které chcete zálohovat, a přidržte je a vyberte Sdílet z možností, které se objeví.
    3. Uložte na disk Google.

    Poznámka

    Po přihlášení k účtu Google, který slouží k synchronizaci dat na starém zařízení, můžete synchronizovat data z nového zařízení.

    Byly tyto informace užitečné?
    Ano Ne
    Ceníme si Vašeho názoru!
    Proč pro Vás tyto informace nebyly užitečné?
    Odeslat
    Děkujeme za Váš názor!
    Najít produkt
    Find
    Na zařízení Xperia™ přejděte do nabídky Nastavení > Informace o telefonu/tabletu > Číslo modelu