account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
    Ajude-nos a melhorar o nosso site
    Responder a algumas perguntas rápidas para avaliar sua visita.

    Declaration of Conformity

    We, Sony Mobile Communications AB of

    Nya Vattentornet

    SE-221 88 Lund, Sweden,

    declare under our sole responsibility that our product

    Sony type AI-0094

    and in combination with our accessories, to which this declaration relates is in conformity with the appropriate standards

    Spectrum EMC Safety
    EN 302 291-2:V1.1.1 EN 301 489-7:V1.3.1 EN 60950-1:2006 +A11:2009+A1:2010+A12:2011+A2:2013
    EN 301 489-3:V1.6.1

    following the provisions of, Radio Equipment and Telecommunication Terminal Equipment directive 1999/5/EC.

    Legal ce0682

    Lund, July 2015

    Ill sony legal sten signature with line

    Fredrik Björk

    Head of Product Compliance Lund

    Você achou estas informações úteis?
    Sim Não
    Sua contribuição é valiosa!
    Por que não achou estas informações úteis?
    Enviar
    Obrigado, agradecemos a sua participação!
    Encontre seu produto
    Find
    Em seu dispositivo Xperia™, vá para Configurações > Sobre o telefone/tablet > Número do modelo
    Find
    Em seu dispositivo Xperia™, vá para Configurações > Sobre o telefone/tablet > Número do modelo
    Find
    Em seu dispositivo Xperia™, vá para Configurações > Sobre o telefone/tablet > Número do modelo