Muziek overbrengen naar uw apparaat

Er bestaan verschillende manieren om muziek vanaf een computer naar uw apparaat over te brengen:

Note

Mogelijk ondersteunt de applicatie Muziek niet alle soorten muziekbestanden. Download voor meer informatie over de ondersteunde bestandsindelingen en het gebruik van multimediabestanden (audio, foto's, video) de whitepaper voor uw apparaat via Helpdocumenten.