Oproepen ontvangen

Als u een binnenkomende oproep ontvangt terwijl het apparaat in de slaapstand staat of als het scherm vergrendeld is, opent de telefoontoepassing op volledig scherm. Als u een binnenkomende oproep ontvangt terwijl het scherm actief is, wordt de binnenkomende oproep weergegeven als een zwevende toepassing, dat wil zeggen in een verkleind venster dat over de inhoud van het scherm zweeft. Als zo'n melding binnenkomt, kunt u kiezen om de oproep te beantwoorden en het toepassingsscherm voor de telefoon openen, of u kunt de oproep afwijzen en op het huidige scherm blijven.

Een binnenkomende oproep beantwoorden als het scherm inactief is

• Schuif Icn sony call slider answer naar rechts.

Een binnenkomend gesprek beantwoorden als het scherm actief is

• Tik in de zwevende melding die bovenaan het scherm verschijnt op ANTWOORD.

Tip

In plaats van het gesprek te beantwoorden, kunt u naar het hoofdscherm voor de telefoonapplicatie gaan door op het bovenste gedeelte van het zwevende meldingvenster te tikken. Op deze manier hebt u meer opties om het gesprek te beheren. U kunt bijvoorbeeld het gesprek weigeren met een bericht.

Een binnenkomende oproep afwijzen als het scherm inactief is

• Schuif Icn sony call slider dismiss naar links.

Een inkomend gesprek weigeren als het scherm is geactiveerd

• Tik in de zwevende melding die bovenaan het scherm verschijnt op AFWIJZEN.

Tip

In plaats van het gesprek te weigeren, kunt u naar het hoofdscherm van de telefoonapplicatie gaan door op het bovenste gedeelte van het zwevende meldingvenster te tikken. Op deze manier hebt u meer opties om het gesprek te beheren. U kunt bijvoorbeeld het gesprek weigeren met een bericht.

De beltoon voor een inkomende oproep dempen

• Druk op de volumetoets als u een oproep ontvangt.

Een gesprek weigeren met een SMS-bericht

U kunt een gesprek weigeren met een SMS bericht. Wanneer u een gesprek weigert met een dergelijk bericht, wordt het bericht automatisch naar de beller gestuurd en op uw apparaat opgeslagen in de berichtenconversatie met het betreffende contact.

U kunt kiezen uit een aantal vooraf gedefinieerde berichten die op uw apparaat beschikbaar zijn, of u kunt een nieuw bericht maken. U kunt ook uw eigen persoonlijke berichten maken door de voorgedefinieerde berichten te bewerken.

Een gesprek weigeren met een SMS-bericht

1. Sleep zodra een oproep binnenkomt Weigeren met bericht omhoog.
    2. Selecteer een vooraf gedefinieerd bericht of tik op Icn sony conv new message en schrijf een nieuw bericht.

Een tweede gesprek weigeren met een SMS-bericht

1. Sleep Weigeren met bericht omhoog wanneer u tijdens een gesprek een herhaalde pieptoon hoort.
    2. Selecteer een voorgedefinieerd bericht of tik op Icn sony conv new message en schrijf een nieuw bericht.

Het SMS-bericht bewerken dat wordt gebruikt om een gesprek te weigeren

1. Tik in het Startscherm op Icn sony home apptray normal.
    2. Zoek naar en tik op Instellingen > Oproep > Gesprek weigeren met bericht.
    3. Tik op het bericht dat u wilt bewerken en breng de benodigde wijzigingen aan.
    4. Tik op OK.