account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
    Help ons uw website te verbeteren
    Beantwoord enkele snelle vragen om uw bezoek te evalueren.

    Geluidsinstellingen

    Wisselen tussen de mono- en stereogeluidsmodus

    1. Wanneer de radio is geopend, drukt u op Icn sony key menu.
    2. Tik op Stereogeluid inschakelen.
    3. Druk op Icn sony key menu en tik op Monogeluid afdwingen om de radio weer in monogeluidsmodus te beluisteren.

    De regio van de radio selecteren

    1. Wanneer de radio is geopend, drukt u op Icn sony key menu.
    2. Tik op Radioregio instellen.
    3. Selecteer een optie.

    De Visualiser aanpassen

    1. Wanneer de radio is geopend, tikt u op Icn sony key menu.
    2. Tik op Visualizer.
    3. Selecteer een optie.
    Vond u deze informatie nuttig?
    Ja Nee
    Uw reactie is waardevol!
    Waarom vond u deze informatie niet nuttig?
    Verzenden
    Bedankt voor uw reactie!
    Uw product zoeken
    Find
    Ga op uw Xperia™-apparaat naar Instellingen > Over telefoon/tablet > Modelnummer