Afspeellijsten

In het startscherm Muziek kunt u uw eigen afspeellijsten maken op basis van de muziek die op uw apparaat is opgeslagen.

Zelf playlists maken

1. Houd in het startscherm Muziek de naam van het album of nummer, dat u aan een playlist wilt toevoegen, aangeraakt.
    2. Tik in het menu dat wordt geopend op Toevoegen aan playlist > Nieuwe afspeellijst maken.
    3. Voer een naam in voor de playlist en tik op OK.

Tip

U kunt tevens op de album art tikken en vervolgens op Toevoegen aan playlist om een nieuwe playlist te maken.

Uw eigen afspeellijsten afspelen

1. Open het startschermmenu Muziek en tik op Afspeellijsten.
    2. Selecteer onder Afspeellijsten de afspeellijst die u wilt openen.
    3. Tik op Shuffle alles als u alle nummers wilt afspelen.

Nummers toevoegen aan een playlist

1. Ga vanuit het startscherm Muziek naar het nummer of album dat u wilt toevoegen aan een playlist.
    2. Raak de titel van het nummer of album aan en houd deze vast, tik vervolgens op Toevoegen aan playlist.
    3. Tik op de naam van de playlist waaraan u het album of het nummer wilt toevoegen. Het album of het nummer wordt nu aan de playlist toegevoegd.

Een nummer verwijderen uit een afspeellijst

1. Houd in een afspeellijst de titel vast van het nummer dat u wilt verwijderen.
    2. Tik op Verwijderen uit playlist.

Note

Mogelijk kunt u een nummer niet verwijderen dat op de geheugenkaart of in het interne geheugen van het apparaat is opgeslagen.

Een afspeellijst verwijderen

1. Open het startschermmenu Muziek en tik op Afspeellijsten.
    2. Raak de afspeellijst die u wilt verwijderen aan en houd deze vast.
    3. Tik op Verwijderen.
    4. Tik opnieuw op Verwijderen om uw keuze te bevestigen.

Note

Slimme afspeellijsten kunt u niet verwijderen.