Uw toestel als portemonnee gebruiken

Gebruik uw toestel als een portemonnee om voor spullen te betalen zonder uw echte portemonnee te gebruiken. Al uw geïnstalleerde betalingsdiensten zijn samengevoegd om te worden bekeken en te worden beheerd. Voordat u een betaling kunt doen, moet u eerst de NFC-functie aanzetten voordat u uw toestel tegen een kaartlezer houdt. Voor meer informatie over NFC, zie NFC .

Note

Mobiele betalingsdiensten zijn nog niet in alle regio's beschikbaar.

Betaaldiensten beheren

1. Tik vanaf uw Startscherm op Icn sony home apptray normal.
    2. Vind en tik op Instellingen > Tikken en betalen. Een lijst met betaaldiensten wordt weergegeven.
    3. Hier kunt u bijvoorbeeld uw standaard betaaldienst instellen.